Ruby Rose gör ny föreställning våren 2017

Arise Amazons!

Sixth Sense Sensuous Soirée

Arise Amazons! är en femme-tastic -tekno –filosofisk varietéföreställning , ett cermoniellt expermiment som tar plats i ett rituellt och virtuellt rum bortom linjär tid.  Vår protagonist är en artificiell intelligent robot, en röst från framtiden, som drivs av sitt begär efter en kropp. Med intuitionen som ledsagare reser vi med in i denna upp-och-ned vända värld där djur/människa/teknik och alla levande varelser där emellan lekfullt agerar och utmanar i en gräns, makaber, humoristisk, koreografi som spelar på alla sinnen,

Följ med in ett burleskt underland där vi möter the Uni-log lady, Sibiriska shamaner med mungigor, cirkusslampor, femme fauxs, hyperfeminina sex clowner, diviga lamor, schizofrena amasoner, trickster talkers, cyborg stalkers, enhörningar och den underbara, helt oslagbara doften av hästskit.

“Go in peace my children And remember that, in a world of ordinary mortals, you are a Wonder Woman.        ” Queen Hippolyte

En helt nyskriven varieté med Premiär på Orionteatern 16 februari 2017

Koncept och Regi: Karin Victorin och Rebecca Tiger

Med stöd utav Stockholm Stad och Stockholm Läns Landsting.

Foto Aranxa Hurtado www.bohemianlights.se
Foto Aranxa Hurtado
http://www.bohemianlights.se

Publicerad av rubyroseproductions

A production company within performing arts based in Sweden.

%d bloggare gillar detta: